Aktuális programok

Naptár

h k s c p s v
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Rendszerterápia - családállítás

Értesítés a legközelebbi időpontokról

Csodák nincsenek, de képesek lehetünk rá.

Kedves Péter! Szeretném kifejezni hálámat azért a munkáért amivel a tegnapi nap folyamán megajándékoztál. Nagyon mély dolgokat éltem meg és kaptam, köszönöm, hogy ebben támogató segítséggel voltál jelen.

 
Egy visszajelzés:
A tegnapi nap folyamán az asszisztensem 12.47 perckor postolt a facebookon egy idézetet. Ez az állítás idejére esett, sajnos a rendszer nem mutatja a pontos időpontot csak nálam.
A post a mai nappal (jelenlegi állás szerint) 761 alkalommal lett megosztva! Ez azt jelenti, hogy egy alig ismert oldal, néhány lájkolóval (tegnap még 512volt csak) hatalmas ismertségre tett szert. Az emberek megnézik, hogy mit csinál(ok) ez az oldal....hogy mivel foglalkozik. Vagyis megismerik a MET-t, ami az állítás kérdése-óhaja, célja volt.
 
Ez egy olyan hatalmas siker, amelyről nem tudok egyszerűen beszélni, ugyanakkor nagyon konkrét visszajelzés arra vonatkozólag hogy egy változás paraméterekben mérhető.
 
Az adatokat befényképezem és idemásolom számodra. Bármikor beszélhetsz róla, vagy publikálhatod, tudom mennyire ritka a mérhető visszajelzés, természetesen felvállalom névvel is ha szükséges. Mivel sokszor volt már ennél jobb idézet, pozitív visszajelzés is, mégis az arány annyira irreális, hogy nem csak számomra egyértelmű az összefüggés. Amikor ez ma nyilvánvalóvá vált számomra, nagyon meghatódtam újra. Az áldás rendkívüli.